Betaling

Betaalmethoden

Wij accepteren Visa en MasterCard. De betaling wordt alleen afgeschreven van uw kaart op het moment van verzending.

1). Visa

Visa bieden het merk, systemen, diensten en regels die elektronische betalingen tussen miljoenen consumenten, winkeliers, bedrijven en overheden gebeuren te maken. En Visa voortdurend investeren en innoveren om nieuwe en betere manieren om te betalen en betaald te creëren.

Wanneer, waar en hoe u betaalt, kunt Visa helpen

Geen enkel ander betaalmerk wordt meer algemeen aanvaard in de hele wereld dan Visa - en geen enkel ander merk is meer vertrouwd om eenvoudige, veilige, cashless betalen bieden.

Visa geeft u eenvoudig toegang tot uw geld en kun je zo veel meer dan geld ooit zou kunnen doen. U kunt betalen, eenvoudig en veilig, in persoon, online, via de telefoon of via de e-mail. U kunt bijhouden van uw uitgaven te houden. U kunt uw geld te beheren. En je kunt alles onder controle.

Visa is ook betrouwbaar. De systemen zijn 100% van de tijd.

En, als er iets misgaat, ben je veilig met Visa. De regels beschermen tegen verlies, fraude en diefstal.

2). MasterCard

MasterCard Incorporated of MasterCard Worldwide is een Amerikaanse multinational financiële diensten bedrijf met hoofdzetel in de MasterCard International Global Headquarters, Purchase, New York, Verenigde Staten, in Westchester County.

MasterCard SecureCode is een nieuwe dienst die uw bestaande MasterCard verhoogt. Een eigen code geeft extra bescherming tegen ongeoorloofd gebruik van uw kaart wanneer u winkelt bij deelnemende online handelaren.

Zodra je je hebt geregistreerd en creëerde uw eigen prive SecureCode, wordt u automatisch gevraagd door uw kaartuitgever om in uw SecureCode elke keer dat u een aankoop doet bij deelnemende online winkels / retailers. Dan is uw SecureCode zal snel worden bevestigd door uw kaartuitgever om uw aankoop te voltooien. Uw SecureCode zal nooit worden gedeeld met de winkel / retailer en het gebruik ervan is net zo eenvoudig als het invoeren van uw pincode bij een geldautomaat.

3). Paypal

PayPal Holdings, Inc. is een Amerikaans bedrijf dat een wereldwijde online betalingssysteem. Online transfers geld dienen als elektronische alternatieven voor de traditionele papieren methoden zoals cheques en postwissels.

Veiliger en beschermd

Winkel met gemoedsrust. PayPal niet uw gevoelige financiële gegevens te delen met verkopers. En PayPal-kopersbescherming dekt uw aankopen in aanmerking als ze niet opdagen of overeenkomen met hun beschrijving.

Eenvoudig en handig

Betaal snel en veilig met slechts een e-mailadres en wachtwoord of mobiel nummer en pincode. Geen behoefte om opnieuw in te voeren uw kaart en levering gegevens elke keer dat u uitchecken.

echt wereldwijd

Of u nu koopt of verkoopt, PayPal brengt de wereld aan u. Betalen of krijgt betaald in 203 landen en markten, en in 26 valuta's.

Betaling Veiligheid

Alle transacties op deze website worden verwerkt met behulp van Datacash, een veilige online betaling gateway die uw kaartgegevens versleutelt in een veilige omgeving gastheer.

Om u nog meer vertrouwen in online winkelen met onze website, hebben we MasterCard® SecureCodeTM geïntroduceerd. Deze dienst beschermt uw bestaande Maestro card account tegen ongeoorloofd gebruik wanneer u winkelen bij ons.

Om deze service te gebruiken, moet u zich eerst registreren bij de bank of een andere organisatie die uw kaart heeft uitgegeven. Voor meer informatie, bezoek de MasterCard SecureCode website.

Als je eenmaal hebt geregistreerd en het maken van uw eigen wachtwoord bij uw kaartuitgever, wordt u automatisch bij de kassa gevraagd om dit wachtwoord op te geven elke keer dat u een aankoop doet. Dit betekent dat zelfs als iemand weet je debit card nummer, zullen ze niet in staat om een aankoop te voltooien zonder uw prive wachtwoord.

Veilig Opslaan Van Uw Kaartgegevens

Om het winkelen nog sneller, zullen wij uw credit card gegevens op te slaan als je een geregistreerde klant. De volgende keer dat u een begeerde stuk ter plaatse, kunt u vliegen door de kassa zonder opnieuw in te voeren al uw gegevens!

Alleen de laatste vier cijfers van de kaart wordt weergegeven, zodat u weet welke van uw kaarten die u gebruikt. U kunt ook een van uw kaartgegevens te verwijderen op elk gewenst moment in de Opgeslagen betalingsgegevens wanneer u bent ingelogd op uw account.

Voor meer veiligheid, als je een nieuw adres te wijzigen of toe te voegen, wordt u gevraagd om opnieuw in te voeren uw kaartgegevens.

Website Beveiliging

Om ervoor te zorgen dat uw shopping ervaring is veilig, eenvoudig en veilig, onze website maakt gebruik van Secure Socket Layer (SSL) technologie. Dit versleutelt en beschermt de gegevens die u naar ons te sturen via internet. Als SSL is ingeschakeld dan zal je een hangslot zien aan de bovenkant van uw browser en je kunt op deze klikken om informatie in te winnen over de SSL digitaal certificaat registratie.

U zult ook merken dat als je kijkt naar de locatie (URL) veld aan de bovenkant van de browser die u zult zien dat begint met 'https' in plaats van de normale "http:". Dit betekent dat u zich in de veilige modus.

Digital Security Certificaten

Onze website is geregistreerd bij Cybertrust als een authentieke locatie. Dit zorgt ervoor dat uw gegevens privé terwijl wordt gehouden in transit tussen uw webbrowser en onze webserver.