Verzending

Verzendmethoden

Bestellingen via onze website worden verzonden via DHL. Alle zendingen die door onze website worden verzonden zijn verzekerd tegen diefstal en schade. Na ontvangst van de zending en schriftelijk zijn bevestigd, vervalt deze verzekering op te bestaan.

DHL: DHL Express is een divisie van het Duitse logistiekbedrijf Deutsche Post DHL verstrekken van internationale express mail services. Deutsche Post is 's werelds grootste logistieke bedrijf dat actief is in de hele wereld, met name in de zee en de lucht mail.

DHL biedt levering aan 120.000 bestemmingen in meer dan 220 landen en gebieden wereldwijd. Met 1.400 faciliteiten over de hele wereld, kunt u er zeker van zijn dat we hebben u, ongeacht waar u verzendt gedekt.

Delivery Verwerkingstijd

Voordat wij uw bestelling kunnen verzenden, moeten we om uw gegevens te bevestigen met uw creditcardmaatschappij. We zullen ons best doen om vertragingen tot een minimum te beperken.

Onze levertijd begint vanaf het moment dat een order wordt geaccepteerd en omvat een periode van 48 uur waar uw artikelen worden behandeld en verzonden.

Onze termijnen moeten worden gebruikt als een schatting en wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele douane-inklaring op uw bestemming.

We werken nauw samen met onze scheepvaart partner om de potentiële impact van de vertragingen aan onze internationale klanten te minimaliseren.

Levering Verzekeringen

U kunt er zeker van zijn dat wij uw aankopen veilig zullen blijven totdat ze je hebt bereikt - beloofd! Uw bestelling wordt verzekerd tegen diefstal en toevallige schade tijdens de bevalling. Zodra uw aankopen hebben naar het opgegeven adres afgeleverd en ondertekend voor, ze zijn niet meer gedekt door de verzekering.

Als u een ontvanger hebt opgegeven dat je niet voor de levering doeleinden (bijvoorbeeld als een geschenk), accepteert u dat een handtekening van die persoon (of iemand op hun afleveradres) is het bewijs van levering. Deze handtekening is ook het bewijs van de vervulling van uw bestelling en de overdracht van de verantwoordelijkheid van uw gekochte goederen aan u.

Tracking your order

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met een luchtvrachtbrief nummer, die u kunt gebruiken om uw bestelling online te volgen ontvangen. Als u bij ons geregistreerd, dan kunt u ook volgen levering door in te loggen op je account en het selecteren van klantgegevens, gevolgd door Status Order.

Onze website biedt nu ook On Demand Delivery (ODD) via onze scheepvaart partner, DHL. De dienst stelt u in staat om volledige controle over uw zending, terwijl het op zijn manier aan u, waardoor u de mogelijkheid om wijzigingen online op basis van uw individuele wensen te maken. Voer uw mobiele nummer bij de kassa om een SMS-bericht ontvangt na uw bestelling is verzonden. Volg gewoon de link en kiezen uit een scala aan opties, waaronder:

        Herschikking van uw levering voor een aangewezen dag
        Het plaatsen van uw zending in de wacht als u weg bent van huis
        Het regelen van uw bestelling ophalen bij een DHL servicepoint